Det siger kunderne om Garhauer

Da blokkene på min Hanse 400 viste sig at være af for dårlig kvalitet til belastningen, købte jeg sidste år nye blokke af mærket Garhauer fra Garhauer.dk. Garhauer’s blokke er af meget fin kvalitet, og jeg har været særdeles tilfreds med dem. Jeg har derfor udskiftet stort set alle blokke til Garhauer, og kan både se og mærke forskellen både i skødningen, men især i fald, hvor Garhauer nu bruges ved mastefoden, forsynet med fjeder så blokken bliver stående, og ikke ødelægger faldlinen.
Peter Juhl - Hanse 400 "Amidala"
Formand Svendborg Sunds Sejlklub

 

Jeg er meget tilfreds med mine Garhauer blokke. Jeg har i hvert fald endnu ikke haft problemer med dem. De virker både holdbare og så er de for øvrigt pæne. Eneste lille problem er blokken med skødekrog. Den er ikke helt let en dreje, når der er pres på. Men når det er sagt, er jeg sikker på, at jeg køber Garhauer næste gang.

Mvh. Henrik Bjørnsen

Hanse 370, Ayla

 

Læste en del om storskøde systemer på nettet inden jeg købte mit 2speed storskøde system fra Garhauer. Valget stod til sidst mellem Garhauer eller Harken. Valget faldt på Garhauer, bla. pga. pris og hurtig levering. (og så ser det også rigtig flot ud).

Storskøde systemet var monteret med en stump tov. Således at det var hurtigt og nemt at sætte mit eget skøde i blokkene.

Jeg er meget tilfreds med produktet, som har været brugt til kapsejlads. Under hård belastning har den virkelig vist sit værd.

Jeg benytter også deres enkelt blokke med skødekrog, disse har samme høje kvalitet. Specielt er deres befæstigelse af skødekrog meget gennemført. Lejerne kører præcist og godt.

Steen Schmidt

KBL Sail Århus

 

”Jeg har nu sejlet med min Garhauer david én sæson og er meget tilfreds med både kvaliteten og funktionaliteten. Fordelen ved denne type david er, at den er forholdsvis let og ikke kræver omfattende ombygninger. Kvaliteten og forarbejdningen er desuden helt i top. Ved hård sejlads kan daviden, selv med jollen godt surret, bevæge sig en del, og jeg har derfor i denne vinter lavet to diagonale afstivninger, som forhindrer at daviden drejer i beslagene.”

Sten Verland, Hallberg Rassy 382